Over Verburg Kaas

Verburg Kaas; Groothandel+

Verburg Kaas is een actieve kaasgroothandel, die we graag Groothandel + noemen. Met een enthousiast team waarbij een heel aantal medewerkers 25 jaar of langer hier werkzaam zijn , aangevuld met een aantal jongere die op de winkelvloer, op de markt of in andere groothandels kaaskennis en bekwaamheid hebben opgedaan, mogen we gerust spreken van Groothandel +.

Alleen kaas verkopen, hoeft niet moeilijk te zijn, maar de manier waarop, met welke middelen, en met beperkte investeringen een gezond rendement behalen, dat is de ( kaas ) kunst.

Wij nodigen u van harte uit, om bij ons in Bodegraven, onder het genot van een heerlijk stukje kaas uw Kaas Kansen te onderzoeken en u te helpen met het opzetten van uw eigen onderneming of u verder te helpen met uw bestaande onderneming.

 

Verburg Kaas

Is een kaasgroothandel plus met een uniek assortiment hollandse en buitenlandse kazen voor de ambulante kaasventers, marktverkopers en kaas en delicatessenwinkels. Bent U geinteresseerd in onze producten en diensten kunt u contact opnemen en vragen naar de mogelijkheden.

Contact

Engelandweg 1
2411 NS Bodegraven
T 0172 - 612 209
F 0172 - 611 546

Twitter